Evolver Coaching

Om Evolver

Evolver startades i Paris år 2001 av Max Samuels. Idag består Evolver av tre medarbetare och tretton coacher. Huvudkontoret ligger i Stockholm, men våra kunder och vårt nätverk med coacher finns över hela världen.
 
Verksamhetens fokus var under de första åren personlig coaching av främst ledare och entreprenörer. Från början fanns kunderna främst i Skandinavien, men kort därefter även i USA och övriga Europa. Som nästa fokusområde tillkom Mentorcoaching, d.v.s. att coacha andra coacher.
 
Under 2004 började Evolver även att träna redan utbildade coacher och träna ledare i coachande förhållningssätt, samt att coacha team.
 
Under 2007 har Evolver etablerat sig som ett av Sveriges ledande coachingföretag när det gäller professionell coaching för näringslivet. Evolver har samlat de bästa coacherna i Sverige och gör det nu ännu lättare för våra uppdragsgivare att köpa coaching och mäta dess effekter. Vår målsättning är att vara den professionella samarbetspartner inom coaching som hittills saknats på den svenska marknaden.

 

Ladda ner Evolvers företagspresentation

 

 

Vi arbetar på Evolver

Max Samuels
CEO
max.samuels@evolver.se

 

Denis Goodchild
Marknads- och försäljningsansvarig
denis.goodchild@evolver.se

 

Daniela Drazic
Kund- och processansvarig
daniela.drazic@evolver.se